- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Mindig úgy játszunk, ez egy ilyen banda. Általában azonos szinten vagyunk, de persze publik meccseken mindig van aki egy körben épp büntiben van és a végén kullog. Következő meccsen meg épp ő van elöl. Szóval ez a jelenség létezik, nehéz vele együtt élni, de próbáljuk nem felhúzni magunkat ezen.
A tapasztalat az, hogy 2-3 sör az optimális alkoholszint. Az még feldob, pörget. Felette már van némi lassulás. Na de akkora nincs, hogy mikor meglátom az embert, még épp születik a gondolat, hogy tüzelni kéne, de már akkorra agyon vagyok lőve. Szóval fura volt. Persze csak röhögünk az egészen, nem vesszük komolyan, de elég érdekes volt. 4 meccs volt, abból 1 egál, a másik 3 ami utána jött meg kész gyalázás volt Neki egyedül 2-es kd, nekünk odaát meg az ő csapattársának meg kb feles... De azt hiszem rájöttem abból, amit írtál. Ő csak pálinkázott, mi meg 4-5 sörnél jártunk épp akkor.
Ezt a privátozást most játszottuk először 2v2 formában...[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Valakinek van tapasztalata privát meccs és SBMM / EOMM viszonylatában? Mostanság kipróbáltuk, hogy ilyen privát meccseken gyepáljuk egymást 2v2-ben, jó móka haverokat gyilkolászni. Na de legutóbb fura volt, hogy a legrosszabb global statos koma úgy leosztott minket mint a huzat. Egyszerűen lehetetlen volt időben reagálni ellene, megint azt éreztem, hogy késleltetve vagyok vele szemben. Jó persze, közben ment a sörözés, na de hogy ennyit befolyásolna, azt nehéz elképzelnem. Szóval érdekelne másnak volt-e privát meccsben hasonló tapasztalata?
-
deadwing
addikt
válasz kill_switch #3362 üzenetére
Mit ne mondjak, gyönyörű. Hogy rohadna le a feje annak aki ezeket kitalálja, na meg annak is aki erre rábólint, hogy oké srácok, szép munka, ez fasza lesz.
Most megyek és fejbeszúrom magam.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Eltűnt a tegnapi hsz-em, pedig nem személyeskedtem, csak egyetértettem Acheron kollégával, legjobb emlékeim szerint. Vagy erre jött egy személyeskedő hsz és az enyém is törölve lett? De miért? Én nem láttam semmit, és pont ezért kíváncsi lennék erre... Vagy felejtsem el?
-
deadwing
addikt
válasz Acheron #3080 üzenetére
Túlgondolod. Jóval egyszerűbben oldják ezt meg, szerintem. Mi azt vettük észre, hogy egyszerűen betol egy jó nagy késleltetést. Van hogy több tized másodpercet, de durvább esetekben ez jóval több is lehet. Példa: megyek, lövöm az embert, semmi, meghalok. Az ő kilcamjában pedig azt látom hogy csak állok ott mint egy balfasz, és NEM lövök. Másik dolog a találatok nem regisztrálása + még én is néha azzal szembesülök, hogy elfelejt lőni a fegyverem. Szóval takarózhatnak az sbmm nevével, csak ez már kurvára nem az amit jelentenie kellene. Haverom múlt héten törölte a játékot 3/22 kd után... Idézem, még ha csúnya is:
"Ez már nem szopás volt, hanem szájbaerőszakolás. Előtte is szopatott, de tegnap annyira túltolta, h ilyet még nem basztam. Engem bazzmeg ne erőszakoljanak meg lekötözött kézzel, h vmi hülyegyerek örülhessen a kádéjának..."
Szóval igen. Újabban egyre jobban túltolják ezt és ez már tényleg felháborító. Egyre ritkábban járok fel én is emiatt...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Valszleg hülye kérdés, de az xp meg stb boostok megmaradnak most season váltásnál vagy sem? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest