-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
Daffchy #4223 üzenetére
Persze, a sima vagdalkozós, minden rossz típusú kritika nem viszi előre a topikot.
Feljebb láthattuk a másik végletet. A homokba dugjuk a fejünket típusú, Igen van, hogy kifagy az ember néha, megesik máshol is.
És én vettem már kezembe kontrollert is.
Maga a mozgás elképesztően rossz vele, nekem már ott elbukna az átállás, olyan vagyok vele mint egy Parkinson kóros vénember, de a célzás... Na az egész könnyen megy.És ha nekem egész könnyen megy, akkor ott baj van.
Szerencsére a távolságok növekedésével elolvad a kontroller előnye.
De 6v6-ban látni érdekes dolgokat.De ettől még tudom ,hogy mi PC-sek profitálunk a crossplay-ből. Mert lehet ,hogy enélkül nem találna szervert mondjuk fél év múlva a kihaltabb órákban.
És be kell látni ,hogy a konzol viszi előre a játékipart. Várom is a HFW-et nagyon. Kontrollerrel nem fogok szerencsétlenkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest