- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
193.6.242.242:28960
193.6.242.242:28961
193.6.242.242:28962
193.6.242.242:28963ujabb 4 cod4 magyar szerver.
Enjoy -
Jólvan, tényleg megkérek mindenkit, hogy ezt a témát itt hagyjuk abba!Poénból tettem be a képet, hisz nem mindenki tud ennyivel tölteni, de ha tudom hogy ez lesz belőle, akkor be se teszem!
Épp ezért hagyjuk az hogy kinek van igaza, és kinek nem, tudom mindenki örül a game-nek, de akkor mostmár koncentráljunk a játékra, és ne arra hogy kinek honnan, van meg és mennyivel jön, inkább segítsünk egymásnak ha valaki elakad a játékban, vagy valami nem indul el, vagy lefagy kilép stb!
-
válasz
misanthropy #2002 üzenetére
Figyu áruld már el hol látsz te ágy árva linket is vagy ki kért itt crack/serialt?
Az hogy bárki megemlíti hogy nem "bolti forrásból" van neki az egy dolog, de míg nem itt kap elérhetőséget, linket a játékhoz addig ne oszd az észt."Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
Amint mondtam nem adott senki sem ezek közül semmit se!használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
Ugyan csak senki nem mondta hogy töltsd le, senki nem segített ebben.
Ezt a témát pedig itt befelyezettnek tekintem! -
-
válasz
Sirandrish #1947 üzenetére
előre várom az nfs-t
Megint Need for Speed edition lesz a Bithun
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest