Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8098 üzenetére
Téged is ki kellett volna rúgni, ez így igazságtalan.
szerk.: látom
-
Sirandrish
legenda
dehogynem...le is szedtelek vagy kétszer...amikor kirugtak téged akkor elkezdtem irogatni hogy majdnem leszedtem valakit LS-el de nem rugtak ki
Ott a kép is amit csináltam meccs végén...mondjuk az első 3-4 körröl lemaradtam...jah egyébként a jugger miatt végtak ki amit nem is használsz
Én minimum 3 embert lőttem akinek Jugger volt de mind1 -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8096 üzenetére
Hunor85
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8091 üzenetére
Nem voltál most fent a szerveren? Mint ha láttam volna ezt a nevet. Én meg noname voltam a változatosság kedvéért!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #8091 üzenetére
ez mikori kép?
-
Sirandrish
legenda
Nekem meg LS van berakva mivel lvl 40en még jó az meg kell az XPmeg amugyis egy Class van összerakva, még vagy lvl 10nél raktam össze erre aztmondják hogy menjek gyári classal...mondom valószinü..de nem mertem lőni mikor LS-be voltam mert azért is kivágnak
Mindenesetre elég jól zártam...lehetett volna jobb is csak eleinte nem birtam felfogni hogy mivan és 1 emberre kértem be a Helit meg az Airt is
[link] -
athomi
veterán
Kidobtatok a Pitbullos szeróról.
Előtte már írogatták többen, hogy csalok. Pitbullos azzal indokolta, hogy jaggernautom van. Két hónapja nem használok perkeket, kivéve a warperk-et (handboiled)!!!
-
ent
őstag
-
kavicssli
addikt
Este Warroztok a Pitbull klánnal?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8079 üzenetére
hát látom....nem semmi lehetett.de vigasztal,hogy most akkor nyilván haragudnának páran,mert nem birtam volna ki anyázás nélkül egy ilyesmit
véletlenül nem lenne már aktuális némi PAM mod meg PB friss?nagyon nem akarnak tenni semmit az ilyenek ellen,azt érik el vele,hogy senki nem fogja komolyan venni a játékot.én bevezetném pl.simán a cfg ellenőrzést online is.lanpartin ugye be lehtne a trükkökkel simán bukni.sőt,én elöirnám a felbontást is,amin játszani lehet a wart.nagyon elegem van már a sok trükkből...a zombi modban is kiütköznek simán az ilyesmik,ráadásul ott testközelből látod,hogy valaki szalad mint az állat,meg olyan helyre jumpol,ahová más egyszerűen nem tud.ott is alig kell tunningolni az ugrásmagasságon,és egy csomó helyre el lehet jutni a mapon...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #8078 üzenetére
Majd meglátom hogy állok erönlétileg... Reggel fél nyolctól 4-ig tesómnál épitkezésen falaztunk.. 5-8 tanfolyam, ha még élek utának akkor megpróbálok felmenni egy kicsit..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #8075 üzenetére
csütörtök 5-8-ig tanfolyam...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #8067 üzenetére
Ennek több oka van hogy nem tudlak utolérni:
1. Egy NAGY csíter vagy
2. Nem akarlak utolérni, csak hogy jól érezd magad és ne lépj le még war előtt..
3. Beállítottam a gépemet max 60 FPS-re.. -
ovecs
senior tag
na akkor most látoök először 775 procit, aki kompetens, segítsen...
kinyitottam a foglalatot, levettem a műanyag bizbaszt, prici be.... errre ráhajtani a foglalat tetejét, kampó be, majd rádobni valahogy a kúlört???
ennyi??? -
W h o z Z y
tag
Hali
Nem jön valaki játszani? -
-
kavicssli
addikt
Valaki tömören elmondaná nekem mi a lényeg itt az FPSek között! most mi a jó vagy mi a rosz! mert én tátot szájjal olvasom itt az ilyen hsz-okat mint kezdő COD4es!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8067 üzenetére
stabil 333 és nem 250 és 333 között.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #8066 üzenetére
Jah és a Másik...hogy FPS-től gyorsabb...ez megint hülyeség mert nekem pl alig van meg a 125...Zeeenek meg azthiszem 333 van de min 250 és Mi hülyék amig nem kezdődik a war addig szoktunk fogócskázni..késsel kell elkapni egymást..nah a lényeg hogy minimum 2szer annyi FPS-e van mint nekem és mégis utolérem..sőt...általában neki nehezebb engem utolérni
-
Sirandrish
legenda
meglesz...de kizárt dolognak tartom...
Mivel én mikor védőként futok B-fele és a kisházból dobom a Nadet a Busz mögé akkor már ott az ellen vagy átfut vagy elkepja a nade...de én annyi idő alatt nem érek oda mint a nade akárhogy futok is...meg ha megvárja az ellen a Nadet akkor betudok (talán) futni B meletti házba és pont akkor látom hogy futnak a busz mellett...ami azt jelenti hogy ha megállnak várni a nadet nekem még akkor is kéne legalább 5 sec hogy odaérjek ahol átfut..de addigra ő meg már plantel...
Tehát szvsz nemlehet de valóban az a legegyszerübb ha kipróbáljuk...Ezt nem értem
Hogy futok? -
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #8063 üzenetére
ki kell próbálni
amúgy hozzám képest te is úgy futsz csak na -
gyerpi
aktív tag
egy pár hete belinkeltem a callofduty.hu-ról 1 linket, hogy van egy cfg beállitás a nadek kordinátáiról, szval tudod honan jönnek stb.
szval cross-on is fel lehet érni középen hamarább ha ki tudod kerülgetni a nade-kat és már lőheted a fejeseket persze kell hozzá fps is -
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #8056 üzenetére
Ezen gondolkozok hogy csajomnak jó lenne 1
ha sokat kockulnék
-
Balinov
titán
DOhányyos klántársaknak
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #8051 üzenetére
vigyé neki ilyet.. jó lesz majd majálison sétálni
-
Sirandrish
legenda
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #8046 üzenetére
kíííszen is voltam
-
Sirandrish
legenda
felesleges...ha középen jön akkor majdnem annyi míg ott kiér a sarokba mint mi...azért is van az hogy ha onnan dobod a nadet akkor még néha elkapsz valaki a kocisknál...olyan gyors meg nem lehet mint ahogy a nade repül...a másik..a ház..nah ott meg kikerülni minden szart olyan gyorsan nem lehet...
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #8041 üzenetére
az jobb, hogy mi vittuk a taskat, es mire odaertunk a busz melle, hogy rakjuk, a csipasuk mar fent volt a mi kezdonkon a sarki erkelyen?
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #8037 üzenetére
ja volt nekik végig uav meg extreme conditioning
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8036 üzenetére
Ki kell próbálni egy üres szerón. Megbeszélitek ki milyen útvonalon menjen, és megnézitek ki mennyi idő alatt hova ér illetve hogy hol lesz a találkozási pontotok.
-
gyiku
nagyúr
nem vmi THA nevu klannal nyomtatok?
-
Sirandrish
legenda
nah jó de mi mire a sarokra értünk addigra már ők is ottvoltak..a busz onnan még vagy 3 sec...tehát jóval gyorsabbak...hát más normális tim a B meletti ház bejáratához ér max amikor én a busz végébe vagyok..tudom mert ha fut befele a házba akkor oda szoktam dobni egy nadet és fog is...
-
CséZé
őstag
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8017 üzenetére
Sztem nem érhetnek hamarabb oda mint mi, sőt még egyszerre sem. Viszont azt el tudom képzelni, ha stabilan 333FPS-e van vkinek, akkor képes egyszerre megérkezni a támadóval a busz végéhez. Nem ártana a 250-es korlátot minden szerveren bevezetni.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #8026 üzenetére
melyik csapat volt? (akkor a sárga vonal voltatok ti?)
-
gyiku
nagyúr
bali ugyan ez volt velunk tegnap, ugyan ezen a mapon, nem emlexel?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #8022 üzenetére
ti voltatok a védekezők,aztán a támadók mégis hamarabb odaértek B-re?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #8018 üzenetére
jó kis m14...tegnap elég jól mendegélt ezzel a lődözés..
-
Makaveli
senior tag
Na... Megvettem az X710FS-emet. Nagyon ízléses a dobozolás, maga az egér is tetszik. Mit jeletn az, hogy 3 lövés egy klikkeléssel?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8010 üzenetére
Na, mit gondolsz? [link]
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish #8007 üzenetére
en azt ajanlom probald ki a jatek ingyenes es a szerverek re is betudsz lepni mivel nincs cd key
en egy teljes evig voltam ho tagja az AA nak es csak 80 szintet ertem el a max 100 -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #8007 üzenetére
ja semmi perc alatt fejes
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish #8001 üzenetére
kiismerni kitudod de nem egeszen ugyanis minden korben valtozik a helyuk hol itt vannak tobben hol ott es a celpont(bomba) helye is valtozik igy nem oroke ugyanazon az utvonalon kell tamadni.
-
booz
senior tag
a multkor tiis felraktátok a ki birodalmatokat énis felrakom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest