- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Most láttam, hogy van Bonus Disc is. Erről tud vki többet mondani? -
mynames
senior tag
Hétvégén végigtoltam a 3. nehézségi fokon is! Hát így még állatabb
! Ezen a szinten nem lehet csak úgy előre szaladgálni mint greenhorn-on. Ha azt akarom, hogy mindig legyenek mellettem (ne lőjék ki őket, és ne kelljen egy kicsit se várnom az ''új'' bajtársakra akkor biza rájuk is figyelnem kell, hogy ki lövi őket. emélem érthető voltam)
Adu ász duma ororsz pályán: ''fasiszti szabaka'', és az orosz elvtársnő rekedt hangja se piti!
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Én is végig vittem.
A game überalles!!!!!!Nagy taps a fejlesztőknek!
Ami nagyon bejött:
- nagyon pontosan lehet dobni a kézigránátot! És hihetetlen menyiség van belőle!
- a fegyverek hangjai még jobbak lettek
- az Stg 44 ''erőssége'' még visszább lett véve, de a pontosságra most sem lehet panasz! Sokszor használtam snpia helyett, 3-as sorozatokban elég pontos, és nincs gáz ha közben le akarnak rohanni!
- bejön az amcsik dumája
- a feladatok sorrendjét kiválaszthatom
- saját katonáim jól, összhangban nyomulnak velem
- én eddig ilyen lendületes, ''nincs megállás'' játékot még nem láttam. Itt nem lehet lehorgonyozni egy snipával és leszedegetni mindenkit.
Ami nem annyira:
- mikor hallom, hogy ''I'm reloading, take cover me'' akkor hiába forgok nem látom ki az aki tölt! (persze idő sincs rá sokszor, de cáfoljatok meg)
Hétvégén nekifeszülök veteránon is, és akkor már ráfogom kötni az 5.1-es erősítőre is!
A játék simán veri a BIA EA-t és az eddigi összes létező II. VH-s FPS-t! szerintem.
ps: mikor lesz kiegészítő ? -
mynames
senior tag
Sziasztok!
Én is végig vittem.
A game überalles!!!!!!Nagy taps a fejlesztőknek!
Ami nagyon bejött:
- nagyon pontosan lehet dobni a kézigránátot! És hihetetlen menyiség van belőle!
- a fegyverek hangjai még jobbak lettek
- az Stg 44 ''erőssége'' még visszább lett véve, de a pontosságra most sem lehet panasz! Sokszor használtam snpia helyett, 3-as sorozatokban elég pontos, és nincs gáz ha közben le akarnak rohanni!
- bejön az amcsik dumája
- a feladatok sorrendjét kiválaszthatom
- saját katonáim jól, összhangban nyomulnak velem
- én eddig ilyen lendületes, ''nincs megállás'' játékot még nem láttam. Itt nem lehet lehorgonyozni egy snipával és leszedegetni mindenkit.
Ami nem annyira:
- mikor hallom, hogy ''I'm reloading, take cover me'' akkor hiába forgok nem látom ki az aki tölt! (persze idő sincs rá sokszor, de cáfoljatok meg)
Hétvégén nekifeszülök veteránon is, és akkor már ráfogom kötni az 5.1-es erősítőre is!
A játék simán veri a BIA EA-t és az eddigi összes létező II. VH-s FPS-t! szerintem.
ps: mikor lesz kiegészítő ? -
mynames
senior tag
Egy kicsit elbizonytalanodtam... volt valaki akinek 6600Gt-n DX9-ben beszagatott a játék?
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Reggel leesett az állam! nem akartam elhinni.
Haver meséli, hogy a gépen simán megy a cod2., a partraszállásnál tart. Igaz minden minimálon van.Du. megyák át csekkolni!
A gépe:
P4 1.7 (nem cerka)
Asrock valami
256/266 Samsung
GeForce 4 MX440 -
mynames
senior tag
A megjelenés nem mára volt ígérve?
Mert most néztem a cdgalaxist, hogy 11.04 re tették!
[link] -
mynames
senior tag
Sziasztok!
Most még csak demó van vagy már ''terjed''a full game is?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged