Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hm... Nem igazán éreztem úgy a játékkal játszva, hogy a meglevő 512Mb mellé indokolt lenne még ugyanennyi RAM behajítása csak ezért a... vacakért.
Igazán nem is a töltögetés zavart, ha érdemes rá egy játék, akkor végigülöm. Ez viszont annyira laposra és rosszra sikeredett, hogy nem voltam hajlandó rá.
S hogy miért nem tetszett? Több oka is van. Elsőként mindjárt említeném a hadszínteret, ami személy szerint nekem nem jött be... Európa, a városok sokkal jobban tetszettek. A dszungelt utálom. Ez át is vezet a második okba: színtelen, egyszínű volt a játék (a dzsungeles rész). Nem szórakoztató, amikor bele kell bújnom a monitorba, hogy a fáktól/növényzettől alig eltérő színű japán katonát kibökjem (ha egyáltalán sikerül kiböknöm, mielőtt lelő).
Engem nem győzött meg, ha Neked tetszett, akkor jó szórakozást hozzá, ebből nem csinálunk vitát. -
Apophis
őstag
Hát, a hangulata nagyon ott van multiban, én is imádom, de a gyenge hitbox tönkrevágja, és a browning imba
. Előjön az, ami a CS:S-ban, hogy direkt mellé kell lőni, hogy találj, bár kisebb mértékben. A havas pályán láthatatlan németről már nem is beszélve
Én a MOHAA multit is rengeteget toltam LAN-on, ugyanolyan jó, mint a CoD, csak mivel ugyanolyan, hát kihalt. Single playerben viszont szvsz a MOHAA sokkal gyengébb, én végig untam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged