-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
KaitouP #16430 üzenetére
OFF: Először azt hittem, hogy ez valami június elsejei poén lesz... Másfél órája kiderült, hogy nem... A véleményemet nem írom le, de itt van 2 érdekes komment YT-ról.
"I’m all for justice and equality, and I’m sickened by the murder of George Floyd and all the other innocent people who were murdered in cold blood. But what is Sony delaying a launch event and Activision delaying Season 4 gonna do for justice or equality? It’s pointless. They’re just trying to grab some free PR instead of actively contributing to make real change in society.""I understand the PS5 event because it won't get much publicity, but delaying season 4 of modern warfare is ridiculous. Especially when you consider how Activision reacted to the Hong Kong situation. They censored and banned a player for supporting those protests! The hypocrisy is unreal."
ON: A kés nagyon bejött, kevesebb mint 1 óra alatt kihúztam aranyra (valami varázslat számolhatta be nekem a 23 finishing move-t), így lehet kipróbálom a pajzsot. Mit ajánlotok hozzá?
Perk 1: szerintem egyértelmű a double time.
Perk 2: ???
Perk 3: Amped ér itt valamit? Nem ütök vele gyorsabban?Ha nem akkor gondolom battle hardened az ideális.
Tactical: Stun vagy flash? melyik jobb szerintetek?
Pálya: shipment vagy shoothouse?Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Keresünk dokkolókat
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged