- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Nekem a mini map hiánya kifejezetten nem tetszik. Kombinálva a viszonylag gyors time to kill-lel, meg azzal, hogy ezek a pályák nem a megszokott stílusú cod pályák, meg pláne.
Önmagában szerintem egyik sem lenne gond, de így egyszerre a 3 kicsit radikális.Egyébként látszik a játékosokon is, hogy a többség nem nagyon tudja hova tenni a dolgot, rengeteg a camper, uav nélkül mindenki csak szédeleg. Ha valaki lő egy uav-t, akkor beindul rendesen, adja a régi cod érzést. De nekem baromi frusztráló, hogy a mini map hiánya miatt nem látom rendesen, hogy a csapattársak hol vannak, hol lehet az enemy spawn, mikor fordult meg a spawn, melyik objective-nél van/nincs csapattárs, stb.
A respawn delay TDM-ben zavaró.
Egyébként a fegyverek tetszenek, a pályák is egész jók, a hang sztem baromi jó lett, grafika is szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest