Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raggg

    senior tag

    válasz ProEvoFan #5929 üzenetére

    Én is megvettem, de kicsit csalódtam. Mondjuk leginkább azért, amilyen ütemben halad a "csík". BO4-ben kaptál egy "ingyen" szintet naponta az első győzelemért, aztán XP után a többit. Itt meg kapom az XP-t, nő a szintem, a BP meg valami egzotikus heurisztika mentén szintén, csak sokkal lassabban. Én ezt abszolút nem gondoltam, mert 100 BP szint van, és véletlenül éppen 100 szint van 55 és 155 officer rank között is. Amikor először láttam, hogy nem egyszerre mozogtam, azt hittem csak egy bug, amit javítanak majd. :DDD

    Amúgy én is az óra miatt vettem meg első sorban, meg hát volt 1000 CP-m, így nem fájt kifizetni. De egyébként a két ingyen fegyó izgat leginkább - amit ingyen is megkaptam volna -, a blueprint rendszert még mindig nem értem igazán (mármint leginkább azt, hogy a blueprint felszereltség van effektíve skinezve, de ha variálod, a többi cucc már nem).

    Szóval én most ezt kicsit elengedtem. Mivel kb. a semmiből volt 1000 CP, ezért nem sajnálo... BO4-ben talán az hajtott jobban, hogy mindig a végén volt a plusz fegyó, itt most csak azt érzem, hogy 30-ig érdemes elérnem, aztán lesz ami lesz. Mondjuk nem feltétlenül baj, csak azt hittem kicsit több pluszt fog adni számomra. :)

    ragklaatPS

Új hozzászólás Aktív témák