Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
jah oksa.
-
Laby
senior tag
válasz
venom8888 #5247 üzenetére
Kevés nálad idegesítőbb emberrel találkozik az ember a fórumon. Felteszed a kérdést, amit 5-en megválaszolnak, hogy nincs más pálya még egyelőre, csak a Crash. Amivel tudsz 24/7 játszani bármikor, bármennyit.
Majd vélhetően egyiket sem olvasod, és pár órával később jössz háborogni, hogy ki-be lépkedsz, de nem dobja be egyik új pályát sem ez a fos játék...felfoghatatlan.Minek jársz fórumra? Minek kérdezel bármit ha nem érdekel a válasz?
Minden alkalommal feljössz, sírsz épp valamiért, ami általában rohadtul nem valódi probléma csak felfújod, hogy hisztizhess valamin. Vagy kérdezel olyat ami volt már 1500x korábban és épp 2 hozzászólással fölötted van a válasz...Az összes hozzászólásod után megnézem, hátha van tiltó gomb a fórumon, de sajnos sosem találkozok vele, úgyhogy marad az idegeskedés.
-
dombi81
senior tag
Ma megnéztem a store-t, hát itt csupa használhatatlan semmiség van. Erre tényleg van aki pénzt (is) áldoz?
-
Acheron
őstag
Én még teljesen áttértem a HC -ra, annyira bosszantóan sokat kell az ellenfélbe tunkolni a normál módban. Többnyire csak a figyelmet hívom fel vele magamra, és vagy a delikvens, vagy valamelyik társa lelő, mielőtt a célszemély kimúlna. A HC -ban legalább egy lövés, egy halál (no jó, majdnem). A teamkill mondjuk tényleg kínos, főleg, ha nekem sikerül összehozni
(pedig néha elég, ha csak beugrik valaki a tűzvonalba.). De a másik oldal sem jobb, tegnap volt olyan meccs, ahol háromszor lőttek le a csapattársak - már azon gondolkodtam, szándékos -e?
Btw, a Gun Runner pályán valamit csinálhattak a ventilátorral, már nem süvít annyira, mint a Season első napján. -
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy nekem nincs gondom a játékkal, játszok vele és kész. A camper is talán kevesebb xbox-on nálam, egyedül ez a hang glitch zavar most. Fejlődés sem lassú, szóval elvagyok:
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #5265 üzenetére
Akkor még csak - csak megértem valahogy, ha pl előtte véletlenül én lőttem le (igazán akkor sem, mert pl én sosem megyek az után, aki lelőtt, betudom a véletlennek, és kész) De azzal mit nyer, ha direkt lő le? Nem hiszem, hogy beleszámítana a kill -ekbe a csapattárs lelövése (bár sosem néztem). Ámbár ölésnek az is ölés...
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
KaitouP #5244 üzenetére
Sosem találkoztam órákon át történő másolással egy játék frissítésénél sem, de ha neked jobb lenne mondjuk 20 GB helyett 60-at letölteni tömörítetlenül pl. egy 5Mb-es netkapcsolattal, akkor próbáld ki valahol és ne káromkodj közben mert 2 napig tart és nem tudsz játszani.
Gyerekesek vagytok basszus hogy 20 perc másolásért is a sírás megy.
-
raggg
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Kb. 2 órán keresztül másolta a tegnapi patchet a PS4 prom.
ragklaatPS
-
Acheron
őstag
Az Advanced Warfare utániakkal már kevésbé (bár mind megvan), a falon ugrabugra nékem nem jött be. De pll MW2 ben bőven 1000+ óra van, de ott nem tapasztaltam,taltam ilyesmit. Tegnap épp kipróbáltam újra a normál módot, három burstot küldtem a kómába, mire megfordult, és simán előtt. Mentem is vissza HC -zni.
-
RazoR
veterán
Megnézném a co-op-ot is, vannak vállalkozó kedvű emberek discordon?
-
KaitouP
veterán
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Az értő olvasás megy? Nem a letöltés sebességével van baj, az körülbelül tízszer gyorsabb mint maga az installációs folyamat, egyáltalán nem értem, minek kevered ide.
Egy 2013 illetve 2016-ban megjelent konzol esetében baromira gáz az, hogy egy 2 (hangsúlyozom, KETTŐ) GB terjedelmű frissítést 1 órán keresztül installál a rendszer, nem azért mert nem elég gyors a hardver, hanem szimplán szarul van kivitelezve, programozva (nevezd ahogy akarod) az installációs folyamat, és ez a Sony hülyesége. Ha ez 20 perc lenne, senki sem "sírna".Egyrészt, én értem és világosan látom az aláírásodból hogy elfogult PS rajongó vagy, de amiért nem indokolt védeni a konzolt, azért nem kell foggal körömmel harcolni, hanem elismerni, hogy igen, szar a rendszer. Mert az, ha tetszik, ha nem.
Másrészt, nem mindenki időmilliomos, és igenis vannak akiknek elég kellemetlen az, hogy ha le tudna ülni este 1-2 órát játszani a konzol elé, akkor sem tud, mert ilyen hülyeségek miatt nem lehet.
A hangulatkeltést, személyeskedést meg hanyagoljuk itt a topikban.Monster Hunter Rise teszt (PS5): https://playstationcommunity.hu/monster-hunter-rise-ps5-ps4/
-
Segal
veterán
épp ma kerestek játékosokat
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KaitouP
veterán
Shoot House 24/7 visszakerült a játékmódok közé: [link]
Monster Hunter Rise teszt (PS5): https://playstationcommunity.hu/monster-hunter-rise-ps5-ps4/
-
Segal
veterán
válasz
KaitouP #5280 üzenetére
Na ez remek hir
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP #5280 üzenetére
Vissza fog kerülni a cikk szerint. Mondjuk én nagyon nem rajongtam érte. Amúgy meg rohadtul nem kéne ilyen 24/7-ekkel szórakozni ha lehetne térképre szűrni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lowzor
veterán
Ááá, kurva jó a Crash, nagyon adja.
Nagyon örülök, hogy belerakták. -
Segal
veterán
Attol hogy visszakerul neked meg nem kell azon jatszani. En speciel nagyon orulok a hirnek.
Nyilvan a palyavalaszto lenne a legjobb megoldas."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ProEvoFan
nagyúr
Mindenki megvette a b.passt?
Fiamnak mikor Fortniteban kér pénzt a b.passra, minden alkalommal elmondom a negatív véleményem erről a rendszerről - persze mindig adok neki pénzt - meg mennyire felesleges skinekre pénzt költeni, attól úgy sem leszel ügyesebb...stb...
Erre az MWbe is betesznek egy ugyan ilyen skin örületet.Ezek után hogy vegyem meg? -
shotika
őstag
válasz
ProEvoFan #5291 üzenetére
Én biztos nem veszem meg. Tetszenek az új skinek, de nem akarom, hogy a játék arról szóljon, hogy lépkedem a szintek között, mindezt ráadásul időre - szerintem egy multiplayer játéknak nem (csak) erről kellene szólnia, hanem arról, hogy egyre jobbak és jobbak leszünk.
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-9600KF
-
oriic
HÁZIGAZDA
A bug kereső/javító csapat és a tartalom gyártó (Skinek, egyebek) banda a legtöbb esetben nem ugyanaz egy fejlesztőnél, így teljesen mindegy, hogy mennyi skin érkezik például, mert az nem befolyásolja azt, hogy mikor jön ki egy-egy javítás vagy fix.
Persze ilyenkor lehetne azzal jönni, hogy vonjanak össze részlegeket, hogy a patchek hamarabb jöjjenek és több mindent javítsanak, de ez nagyon ritka esetben oldható meg, hiszen mindegyik groupnak megvan a saját maga feladata. Ha skineket csinál valaki, attól még nem biztos, hogy átrakható a bug kereső/javító bandához. Vice-versa persze, ez oda-vissza is így van, bugreportos nem fog skineket csinálni.
Live-Die-Respawn
-
Laby
senior tag
PC-n kitudnátok próbálni, hogy nálatok megy-e a Voice chat?
Korábban játszottam konzolos pajtással és gond nélkül ment minden. Most az istenért sem hallom Őt, és én sem tudok beszélni.
Ráadásul a mikrofon tesztre ha rányomok, akkor semmit sem érzékel a mikrofonomból. Bár ettől még hallanom kéne a társamat.Beállítást próbáltam enable, csak party, csak barát verzióknál is.
Próbáltam gombnyomásra is, és mikrofon érzékenységre is.Videókat néztem, hogy mit ronthatok el, de csak olyanok vannak hogy windows-ban a hang vezérlőkbe tegyem alapértelmezetté a fülhallgatómat, meg a mikrofonom.
Megtettem, de semmi eredmény.Olyan mintha valami központi tiltás lenne rajta, és amiatt tök mindegy hogy mit hova állítok, nincs hatással a voice chat-re, de végig néztem 10x az összes menüpontot hátha van még valahol tiltásom, de nincs.
-
Tegnap egy Challange miatt nyomtam Ground War-t. Nem szépítem, az a játékmód egy rakás sz*r. Annyira nem áll jól a COD-nak amikor BF próbál lenni. Megcsináltam a Challange azon részét, de én soha többet el nem indítom ezt a játékmódot. És úgy általában is ez a challangezés nincs jó hatással a K/D-mre.
Ami nagyon ez mellett a CoD mellett szól, az az, hogy mindig jutalmaz valamivel. Mindig lehet találni valami célt. De lehet, hogy megmaradok a Battle Pass maxolásnál, és nem csinálok ilyen feladatokat.Homo Ludens
-
ates2
senior tag
A mikro lagos memory leakről tud valaki infót? mert az,hogy mindenki panaszkodik rá azt látom,csak cégtől nincs infó hogy mikor javítják stb.
-
minimumgame
tag
Most, hogy bejött a Battle pass, nem látom a pont eredményeket hogy pl. barátok között ki hányadik, killben, scoreban, stb. Az miért tűnt el? És nem olvastam el figyelmesen, de a szint miért változott meg? 112 helyett lettem, 56 azt hiszem. Köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Óra topik
- Több ponton spórolhat a Galaxy S23
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest