Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatever
aktív tag
ja csak van a neten egy bizonyos team fortress 2 nevű játék, amit a megjelenés óta ingyen támogatnak ilyen tartalommal. kb megtízszerezték a pályák számát (és van végtelen+1 a neten mert létezik pályaszerkesztő), megháromszorozták a fegyverek számát, sokasodtak a játékmódok is, és kismillió javítás bugfix történt kb 150-200 frissítésben, ami codokban soha, itt csak a fizetős dlc van meg a következő rész.
miért jó ezt pénzzel támogatni újra meg újra? -
LamaCube
addikt
Szerintem egyáltalán nem sértő vagy bántó hangnemben írtam, ha te így érzed, akkor elnézésedet kérem nem akartalak megbántani.
A smile nem véletlenül volt a mondat végén.
Nagyon érzékeny vagy mostanában? Sok a szteroid?Bocsi ezt nem tudtam kihagyni
A módok meg teljesen mindegy mit takarnak (1hsz), hiszen mindenki az idióta challangeket fogja csinálni, és le se tojják a feladatot. Ez így volt, van, és lesz is sajnos. Ettől függetlenül engem is érdekel mit hogyan, de ezt az első hsz-ben elolvastam és megértettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest