- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuruczz
tag
Lerágott csont, de nem sikerült megoldást találnom.
Van egy adatbázisom a PC-men, és ennek az elemeit szeretném a Windows-os tableten viszontlátni, hogy azon kereshessek, arról küldhessek olvasóra, ne kelljen a PC-t zörgetnem, csak ha szerkeszteni, konvertálni, stb szeretnék.
A problémám:
Némely könyv még szerkesztésre vár, ezért az állomány nem statikus, szinkronizálni kellene.
Amit próbáltam, a Calibre könyvtárát áthelyezni, ill. átmásolni a tablet Calibre könyvtárába, hálózati meghajtóként új könyvként a tabletre a PC-ről felvenni, a két Calibre könyvtárat szinkronizálni. Nekem egyik sem működött. Portable verziót használni, de nem indult. A tablet 32, a PC 64 bites, gondolkodtam a PC újratelepítésén is.
Amit még nem próbáltam, hogy a NAS-ra áthelyezett PC Calibre könyvtárát a PC-ről szerkeszteni, ill. azt vajon tudná-e kezelni a tablet Calibre-je?Véleményeket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Direct One (műholdas és online TV)
- SSD kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 2 db Samsung series 5 ULTRA laptop + 2 db Tablet+ pótakku+autós tablet tartó+tablet billenytűzet
- Szeretnéd az Endgame Gear XM2WE (EGG-XM2WE-BLK) Egerkét INGYÉ FOX-POSTBA?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest