- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
karib
addikt
Küldtem néhány vázlatot mailben. Köszi a segítséget, srácok!
-
HEBI
senior tag
Hello!
Rajzold le egy papírra pontosan, hogy mit szeretnél, mert nekem ez a ''beleesik'' megoldás, nem elégséges ahhoz, hogy megcsináljam. Lerajzolod, beszkeneled és a fájlt elküldöd nekem emailbe. Cserébe megkapod amit akarsz. -
karib
addikt
Egy szobrász ismerősömnek egy ''szabásmintára'' lenne szüksége egy műhöz, amit talán valami CAD szoftverrel lehet elkészíteni legegyszerűbben. Sajnos én (még) nem vagyok járatos a témában, így ha valaki tud, segítsen!
A feladat: adott két cső (beton, belső átmérő 604, külső 670 mm), ezek derékszögben metszik egymást. Amire szükség lenne, az a két cső palástjának az áthatási vonala, hogy ezt az igazi csőre ráfektetve azt könnyen körbe lehessen vágni. Az egyik csőből kéne egy olyan darabot kivágni, amit pont bele lehet ''ejteni'' a másikba.
Tehát az áthatási vonalat (amolyan elliptikus, ugye) kéne ''lefejteni'' az egyik cső palástjáról, síkba kiteríteni és 1:1 méretben kinyomni.
Megoldható ez valahogy?
Minden segítséget köszi! Ha nem voltam világos, szóljatok :)
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest