- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Adott egy M mátrix a nagyságát én adom meg, az elemeit pedig random töltöm fel... eddig el is jutottam"
Igazából nem. Lefoglalsz egy fix nagyságú mátrixot, aztán ha valaki egy nagyobbat ad meg, akkor simán felülírsz mindenféle memóriaterületet. malloc()-ról még nem volt szó?
"a páratlan elemeit ki kéne íratnom egy külön sorba..."
És ezen hol akadtál el? Nem tudtad eldönteni, hogy melyik páratlan?
szerk: ahogy látom, mások már mind megírták ezt
-
buherton
őstag
-
k.kristof
őstag
Igen. Elég, ha tizenegyet írok be, és máris túlindexeltem a tömböt, ami miatt segfaultolni fog.
#Karma: igazad van, ha a feladat megmondja, mi a maximális érték, akkor nem okoz bajt, de jó ha tudja, hogy mikre kell készülnie a való életben. Saját tapasztalat, hogy nagyon figyelni kell az ilyenekre
-
k.kristof
őstag
Szerintem:
for (i = 0; i < o; i++)
{
for (j = 0; j < s; j++)
{
if ((matrix[I][j] % 2) != 0)
{
printf("%d ",matrix(i)[j]);
}
}
}Végigmész a mátrix elemein balról-jobbra, fentről lefelé, és ha páratlan az elem, kiírod egy szóközzel. A kódban egyébként van egy komoly hiba: mi van, ha a felhasználó nagyobb számot ír be, mint a mátrix előre lefoglalt mérete?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Corsair K100 Air wireless mechanical keyboard (tactile switch)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest