- Bluetooth hangszórók
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #767 üzenetére
Mégis mi mást váhatnál azoktól, akiknek segítesz megírni programokat helyettük - hogy később mondjuk egy az egyben bevigyék a te megoldásodat, miközben ők nem érték el azt a szintet, hogy megírjanak maguktól ilyet -, minthogy lelkendezzenek, hogy milyen jó arc vagy te és milyen jó, amit csinálsz.
Engem nem zavar, azt csinálsz, amit akarsz, de hogy helyesen teszed-e, hogy kérdés nélkül full megoldásokat prezentálsz, azt erősen kétlem. A szakmai témától kb. oda jutott a topik, hogy jönnek a nullhsz-es tagok feladatleírással, te meg beírod nekik a megoldást. Ettől még a büdös életben nem fog tudni magától egy programot megírni véleményem szerint, de te lehet, hogy hozzásegíted ahhoz, hogy egy tárgyon átvergődjön valahogyan, amiről lövése nem sok, de majd verheti a mellét az info diplomájára.szerintem is többet ér megírni egy progit, mintha nem válaszolna rá esetleg senki
Ezzel kb. egyet tudok érteni, viszont nem hiszem, hogy ez volna a normális út. Eleve a kérdezőt eléggé pofátlannak tartom, aki bedob egy feladatleírást, hozzá se tud kezdeni, nincs kérdése, csak valami megoldást vár. A cél nem az kéne legyen, hogy a te megoldásoddal átjuttatod őket, hanem hogy eljussanak olyan szintre, amivel meg tudnak felelni a tárgyi követelményeknek, maguktól is képesek megírni, amit kell. Ehhez pedig részükről sok kitartás, szorgalom és tanulás kell, és el kell jutniuk legalább arra a szintre, hogy kérdezni tudjanak. De mint mondtam, azt csinálsz, amit jónak látsz, ez az én véleményem. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #767 üzenetére
Fire.
UI: szerintem is többet ér megírni egy progit, mintha nem válaszolna rá esetleg senkiEz így van!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest