Hirdetés
- Apple MacBook
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Regen en is igy gondoltam, de nem feltetlen szukseges a matektudas a programozashoz, ez a helyzet. Rengeteg programozasi feladat van, ahol az uzleti tudas joval fontosabb. (uzleti = domen specifikus)
Szerk.: bazz, beneztem a datumot

-
Nantucket
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne érts félre én nem azt mondtam, hogy nem jó dolog ha vki vágja a matekot, de szerintem nem az kell ahhoz hogy jó programozó legyen vki. Szerintem a programozói állások kb fél százalékához, de inkább még kevesebbhez kell igazi matek tudás.
Az hogy úgy írtam a programjaimat, hogy nem kellet hozzá matek az nem azt jelenti, hogy nincs bennük egyáltalán, hanem azt hogy nem én írtam meg őket (valószínűleg nem is tudtam volna, de biztosan nem olyan minősgben, mint ahogy mások tették), én csak használtam mások könyvtárait. És itt most nem ilyen <1000 soros hello word-ökről beszélek.
Modellezés alatt az adott probléma modellezését, dekomponoálását értem, azaz hogy hogyan alakítod ki az osztályhierarchiádat, ha valaki erre igazán ráérez és olyan megondolt formában alakítja a program struktúráját, hogy kinézetre a dolog hasonlít mondjuk a java api-hoz vagy a dotnet base classhoz (és itt végtelen számú példát lehetne felhozni), és ha leültet bárkit elé, kezébe nyom egy doksit, akkor az gond nélkül átlátja hogy mi miért van, szerintem az az igazi programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Apple MacBook
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest