- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton #4746 üzenetére
Akkor nekem anno hulyeseget tanitottak... en ugy tudtam, hogy az i++ azt jelenti, hogy az adott sorban levo minden mas muvelet utan kell az i=i+1-et erteni, a ++i-nel meg ugyanezt az (ezen muvelettol megfosztott) sor ele. Ez siman eldontene a dolgot ebben az esetben is (azt ertem, hogy csak a ketszer i-nek ertekadasnal van gond, altalanos esetben igaz lesz). Igazabol nem is tudom elkepzelni, hogy mi az az indok, amiert a ford.pr-nak jobb ha nem tartja ezt ebben a spec. esetben is be, de biztos oka van.
Mas kerdes, hogy nem tunik amugy se jo gyakorlatnak semmi olyan kodsort leirni, ami nem ranezesre egyertelmu, hogy mit fog csinalni. Raadasul ez csak 2 sort von ossze egybe, nem egy nagy kaland kiirni, biztositani az elkepzeleseknek megfelelo sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest