- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
válasz
plaschil #264 üzenetére
Hello.
Unalom űzésként találtam ezt a topicot, ide legalább tudok írogatni
Előszöris, sajna csak C# ban tudom elmondani az én megoldásomat, de remélem az is segít:
először is, az oké, hogy kivonod X2 - X1 et, és Y1 ből Y2 őt, de ugye, arra is gondolj, hogy a két pont közül nem tudod, melyik hol, van, tehát először megkell állapítani, hogy melyik a nagyobb, és nagyobból a kisebbet számold ki.
public double GetDistance(PointF p1, PointF p2)
{
double xDistance = Math.Max(p1.X, p2.X) - Math.Min(p1.X, p2.Y);
double yDistance = Math.Max(p1.Y, p2.Y) - Math.Min(p1.Y, p2.Y);return Math.Sqrt(Math.Pow(xDistance, 2) + Math.Pow(yDistance, 2));
}ezt aztán egysorossá is lelehet redukálni, nah meg PointF objektum helyett lehet több double, int, decimal, vagy neked tetsző változót használni. Lehet, hogy nem tökéletes mert notepadba lehet elírtam valamit, de sztem ez jó lesz
-
doc
nagyúr
válasz
plaschil #264 üzenetére
inkabb:
#define TAVOLSAG(x1,y1,x2,y2) sqrt(((x1)-(x2))*((x1)-(x2))+((y1)-(y2))*((y1)-(y2)))
fejbol irtam, szoval nem biztos hogy jo
a sok zarojel (minden parameter kore) azért kell, hogy na nem egyetlen szammal, hanem vmilyen kifejezessel hivod meg, ne kavarodjon ossze, mivel ez csak sima szoveghelyettesites
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Újszerű Google Pixel 9 128GB WinterGreen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest