- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
válasz
plaschil #264 üzenetére
Hello.
Unalom űzésként találtam ezt a topicot, ide legalább tudok írogatni
Előszöris, sajna csak C# ban tudom elmondani az én megoldásomat, de remélem az is segít:
először is, az oké, hogy kivonod X2 - X1 et, és Y1 ből Y2 őt, de ugye, arra is gondolj, hogy a két pont közül nem tudod, melyik hol, van, tehát először megkell állapítani, hogy melyik a nagyobb, és nagyobból a kisebbet számold ki.
public double GetDistance(PointF p1, PointF p2)
{
double xDistance = Math.Max(p1.X, p2.X) - Math.Min(p1.X, p2.Y);
double yDistance = Math.Max(p1.Y, p2.Y) - Math.Min(p1.Y, p2.Y);return Math.Sqrt(Math.Pow(xDistance, 2) + Math.Pow(yDistance, 2));
}ezt aztán egysorossá is lelehet redukálni, nah meg PointF objektum helyett lehet több double, int, decimal, vagy neked tetsző változót használni. Lehet, hogy nem tökéletes mert notepadba lehet elírtam valamit, de sztem ez jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest