Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
RexpecT
üzenetére
Tedd az u = u * f;-et a ciklus végére és nem kell az if, ill írhatod ezt is helyette u*= f;. Vagy még szebb, ha a for-ban az i++ után teszed.
"Annyi a baj, hogy mindig az első naphoz képest fárad a csiga, az én kódomban meg mindig az előzőnaphoz."
Pont fordítva. A Te progid a feladatban megadott pl-re rossz eredményt fog adni, mivel amikor kiér a csiga, Nálad akkor is visszacsúszik.
C-ben nincs konstans. A legegyszerűbb az, ha deklarálsz még 1 változót, amiben azt tárolod, hogy mennyivel mászik kevesebbet naponta a csiga és ezt vonod le az u-ból.Legközelebb programkódként idézd a progid, mert könnyebb átlátni, ha benne vannak a tabok.
(#2351) Pcmagicnet: ezt már akkor se értettem igazán, hogy mit akartál ezzel leírni. (csak kimaradt a hsz-ből)
Szerintem nem jó, mert ha pl van 10db 'a' betűd és semmi más, akkor (ha jól értem a kódod) 70% lesz az 'a'-k aránya a 100% helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest