Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
FehérHolló #2296 üzenetére
Látom elgurult a gyógyszered...
Arra céloztam, hogy a kisebb dimenzió méretű, négyzetes résztömbre simán működik. Rajtad kívül senki sem akart nem egésszel indexelni. -
kingabo
őstag
válasz
FehérHolló #2286 üzenetére
AxB-s tömböt írt a feladatban.
Ha hajtogattál valaha életedben meg simán el tudnád képzelni, hogy oldható meg nem négyzetes mátrixra is.
(#2284) Karma: a megszokás hatalma. C++-ban nálam mindkét bemenő param const lenne és így már teljesen igaz amit mondtam. Én nem tartom szépnek a bemenő paraméterek változtatását, ha nem címszerintiek (de izlések és pofonok), de pl adában nem is változtathatod meg. Azt meg ne döntsd el, hogy megbuknék-e
Pláne éjjel 2kor.
-
kingabo
őstag
A sizex-et add át egy lokális változónak, mert azt nem változtathatod. (mi van ha const 4-el hívom meg?
) Illetve ha nem négyzetes a mátrix, akkor kellene a sizey is. Illetve szerintem egy új tömbbel kéne visszatéred, hogy az eredetit ne rontsd el. Az első sorban az int x lenne a visszatérési érték és az fv neve? Tömböt kéne visszaadnod, meg egy beszédesebb nevet az fv-nek. Ja és nem ártana egy return is, ha már van visszatérési érték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest