Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem pejoratív értelemben gondoltam, amit írtam. Csupán azt jelenti, hogy aki ezt írja magáról: "Elkezdtem csak úgy érdeklődés szinten c-t tanulni mert érdekel. Az elején vagyok nagyon"
Ha ő megérti, akkor nagyon tehetséges. Ezt értettem a "viheti valamire" alatt. Egyébként az sem baj, ha most nem érti meg, és később visszanéz(és akkor gondolkodik el rajt). Viszont az olvasók között is lehet olyan, aki már eljutott odáig, hogy magától nem jutna eszébe, de ha így látja, akkor egyrészt megérti a működését, másrészt hogy mely esetekben célszerű ezt a formát használni. Sztem. az olvasókat kevesen emlegetik(talán senki), pedig többen vannak, mint akik ide írnak. Pl. itt is szóba került, hogy a kérdező kezdő, azért nem kellene kész megoldást adni. Az ilyenre írom, hogy azért olvasók is vannak, akik már megértik a másfajta megoldást is. Nem biztos, hogy mindig csak a kérdezőt kellene nézni. De a kódot "konyhanyelven" pszeudo kóddal is le lehet írni, ha valaki nem akar teljesen kész kódot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest