Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- 3D nyomtatás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
1 beadandót készítek ahol tömören annyi a lényeg, hogy excel-ből kiimportálunk 1 .csv fált, amit be kell olvastatni a programba és a megadott excell fv-et kell megvalósítani és meghívni c-ben. Többek közt egy arab-római alakító fv-t. Én ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni, nagyjából már kész van, de vannak benne hibák, viszont nem találom, hogy mi. Pl. a vissatérési érték megadása nem hinném, hogy jó lenne. Mert jelenleg pl a return romai[20]; van megadva de ez (tudomásom szerint) csak a tömb 21. elemét adná vissza, de próbáltam már "romai[]" vagy "romai" verzióval is egyik se volt jó, el se tudtam ezekkel indítani a programot. A jelenlegi ...[20]-as verzióval meg lefagy a cmd futtatás után egyből. Tudnátok segíteni a finomhangolásban?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest