Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Van az alábbi kódom:
char *c = malloc(sizeof (char) * 5);
Tehát lényegében ezzel létrehoztam egy karaktertömböt. Ennek az értékét akartam megadni, majd kiíratni az alábbi módokon, de nem jött össze:
Két módszer az értékek megadására:
1. c = "Szia";
2. *c = "Szia";
Az 1. megoldást gondoltam hogy nem jó, mert ugye pointernek hülyeség értéket adni, az ugye csak a memóriacímet tudja tárolni.
A 2.-ban már bíztam, mert ugye a * operátorral visszamutatok a karaktertömbre, és úgy próbáltam megadni az értékét (mint hagyományos módon: char c[] = "Szia";)
Aztán ha esetleg működött is az előző, a printf()-el nem tudtam kiíratni sehogy.
Próbáltam így is: printf("%s",c); meg így is: printf("%s",*c); de mindkét próbálkozásnál kifagyott a program.
Szerintetek mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő