Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pcmagicnet
csendes tag
válasz
Szőkecica #2382 üzenetére
Köszi. siker. Köszönöm mindenkinek a segítséget és bocsi hogy ilyen későn válaszolok de nem voltam itthon egy darabig.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy tud-e valaki ajánlani C tanulásához valami jó tutorialt, vagy doksit, vagy jegyzeteket vagy bármit, amiből teljesen az elejétől meg tudnám tanulni a C-t. Ami tényleg értelmesen, részletesen elmagyaráz meg leír mindent.
BRIAN W. KERNIGHAN – DENNIS M. RITCHIE könyve megvan, amiből el is kezdtem már tanulni, de már az elején ad olyan feladatokat, amit előtte nem magyaráz el, és azt sem értem hogy mit kellene vagy hogy csinálni.
Ezért szeretnék egy olyan könyvet vagy az is jó ha valamilyen egyetemi jegyzete megvan valakinek amiből tanult, ami értelmesen elmagyaráz meg illusztrál átláthatóan mindent.
Így is a függvényhívások értékátadására magamtól kellett rájönnöm, de még mindig nem tudok normális függvényeket írni. Pl: a visszatérési érték típus konverziója nem sikerült, és nem értem hogy miért. A tömbök kezelését sem írja le rendesen a könyv. Az a baj hogy nem illusztrálják így nehéz vizuálisan elképzelni, hogy hogyis tárolódnak az adatok a tömbben.
Meg sok minden van még amit nem értek és, nagyon szeretném megtanulni. Eddig amit tanultam html, css, javascript, php, mysql. Szeretnék egy komoly nyelvet megtanulni (főleg a PIC programozáshoz)ezért választottam a C-t. Aztán majd később C++.
Ha tudtok segítsetek.Előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest