Új hozzászólás Aktív témák
-
Pcmagicnet
csendes tag
válasz
Szőkecica
üzenetére
Köszi. siker. Köszönöm mindenkinek a segítséget és bocsi hogy ilyen későn válaszolok de nem voltam itthon egy darabig.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy tud-e valaki ajánlani C tanulásához valami jó tutorialt, vagy doksit, vagy jegyzeteket vagy bármit, amiből teljesen az elejétől meg tudnám tanulni a C-t. Ami tényleg értelmesen, részletesen elmagyaráz meg leír mindent.
BRIAN W. KERNIGHAN – DENNIS M. RITCHIE könyve megvan, amiből el is kezdtem már tanulni, de már az elején ad olyan feladatokat, amit előtte nem magyaráz el, és azt sem értem hogy mit kellene vagy hogy csinálni.
Ezért szeretnék egy olyan könyvet vagy az is jó ha valamilyen egyetemi jegyzete megvan valakinek amiből tanult, ami értelmesen elmagyaráz meg illusztrál átláthatóan mindent.
Így is a függvényhívások értékátadására magamtól kellett rájönnöm, de még mindig nem tudok normális függvényeket írni. Pl: a visszatérési érték típus konverziója nem sikerült, és nem értem hogy miért. A tömbök kezelését sem írja le rendesen a könyv. Az a baj hogy nem illusztrálják így nehéz vizuálisan elképzelni, hogy hogyis tárolódnak az adatok a tömbben.
Meg sok minden van még amit nem értek és, nagyon szeretném megtanulni. Eddig amit tanultam html, css, javascript, php, mysql. Szeretnék egy komoly nyelvet megtanulni (főleg a PIC programozáshoz)
ezért választottam a C-t. Aztán majd később C++.
Ha tudtok segítsetek.Előre is köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezért választottam a C-t. Aztán majd később C++.