Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
A pointerezést holnap megpróbálom összeírni, meg a "mágiás" részt. már ha elfogadod tőlem, nem írja meg elöbb senki sem, nem google-zol rá
"Ja a lényeg kimaradt: a zh példában ha jól emlékszem 8x8-as tömb volt megadva."
Ez esetben a progi elejére:#define MAX_MERET 8 és tömb deklarációnál ciklusoknál MAX_MERET-et írod be. C-ben nincs const, csak így lehet megoldani, a precompiler fogja minden egyes helyen behelyettesíteni a kódban a MAX_MERET helyére a 8-at. Azért célszerű így csinálni, mert ha valaki azt mondja, hogy mégse 8 hanem 10 elemű a tömb, akkor 1 helyen átírod, újrafordítod és kész is vagy, nem kell mindenütt cserélgetni.aztán meg debuggolni ha valahol mégis kimaradt. A keres + csere működhet, ha a kódban nincs pl 128, de ha van, máris nem lehet keres+cserét használni"Az én hibám hogy AxB-t írtam, de ha kukacoskodni akarnék nem kötöttem ki hogy A!=B
"
Viszont azt se írtad, hogy A==B, ezért vettem úgy hogy nem egyenlők.
Nem bme-s vagyok, nem tudom ott hogy oktatják/nem oktatják a programozás. Számomra teljesen logikus volt, hogy AxB-sre ha nem megy a dolog, akkor megszorítom a kisebb dim szerinti négyzetes mátrixra...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- foobar2000
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest