Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
"ha a maximum keresesbol nem tudsz minimumkeresest csinalni, akkor bocs hogy ilyet mondok, de nagyon nincs ott helyed..."
Tekintve, hogy Gépész vagyok és nem Infós, így ez valahogy nagyon nem tud érdekelni. Nem emlékezhetek mindenre.
Korcsii: Köszönöm. Tényleg pofon egyszerű volt
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit 
ArchElf: Az egyik gyaktanáromon akkor sz*rtam be, amikor Visual C++-ben dolgoztunk. Én meg gyorsan csináltam egy olyan programot, hogy leraktam egy gombot és ha ráklikkeltél, akkor elmozdul valamerre x pixelt. Tanár meglátta, álla leesett és ezt mondta: ezt hogy csináltad???
Szóval ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit
Szóval ez van.