Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Korcsii őstag fogadjuk valami kezdőkre jellemző hiba, de akkor sem tudok rájönni: #include <stdio.h> 
 #include <conio.h>
 #include <stdlib.h>
 #include <string.h>
 int main (void) {
 // az elejét inkább nem idézem be
 printf("Kérek egy évfolyamot: ");
 short int evfolyam;
 scanf("%d",&evfolyam);
 printf("Kérek egy osztályt: ");
 char osztaly;
 scanf("%c",&osztaly);
 printf("%d %c\n", evfolyam, osztaly);
 }namármost ha az evfolyam-ot nem kérem be, akkor ok minden, kiírja az osztályt (még ha az évfolyamnak adok kezdőértéket, akkor is)... de így egyszerűen átugorja a második scanf-et, és nem tudom, hogy mi lehet a hiba  ha megcserélem a kettőt, akkor mind a kettőt bekéri, de mire a kiíráshoz jut, elfelejti az osztály... ennyire benéztem volna valamit? ha megcserélem a kettőt, akkor mind a kettőt bekéri, de mire a kiíráshoz jut, elfelejti az osztály... ennyire benéztem volna valamit?előre is kösz, mert én már felrobbanok  
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha megcserélem a kettőt, akkor mind a kettőt bekéri, de mire a kiíráshoz jut, elfelejti az osztály... ennyire benéztem volna valamit?
 ha megcserélem a kettőt, akkor mind a kettőt bekéri, de mire a kiíráshoz jut, elfelejti az osztály... ennyire benéztem volna valamit?