Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- OLED TV topic
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Házimozi belépő szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Bocsássatok meg biztos hogy nagyon sokan kérdezték tőletek,de nem volt erőm már végignézni a topikot,Csak egy kis segítség kéne.A programozásról tényleg semmi fogalmam nincs annyit tudok hogy több fajta nyelv van és egy pár játékot átírtam jegyzet tömbben ennyi sajna,de viszont nagyon érdekelne.Már egy pár hete olvasgatok a neten minden félét,és nem tudom hogy,hogy kezdjek neki?Amiket eddig olvastam ott 70 %ban ezt a nyelvet ajánlották.Letöltöttem egy pár könyvet is de sajna azok is kínainak tűntek így elsőre.A kérdésem az lenne hogy tudna e nekem valaki valami helyes irányt mutatni,hogy merre induljak?Mert én tényleg semmit nem tudok a programozásról.Köszi szépen és bocsi ha már sokan kérdezték!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest