Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Hát segítséget megköszönném.. igazából engem sebeség annyira nem zavar.. ezt a kis progit még elbírja AthlonXP :)) Meg nekem igazából csak egyetemen kéne bemutatnom ezt a progit. Fizikai hatások, szal tehetetlenség / gravitáció ilyesmi nekem nem kell csak simán az ütközés.. így gondolom azért valamivel egyszerűbb. Mert most berakok még egy kört akkor ott is tudom vizsgálni hogy azok befoglaló négyzetének koordinátái mikor egyeznek (szal ütközik a 2 labda), csak utána ugye nemtudom hogy hogyan kéne kiszámolni a szöget amiben tovább halad, mert ugye ez függ az irányoktól amikben haladnak a albdák az ütközés előtt, és ugye attól is hogy egymáshoz képest milyen pozícióben vannak mikor ütköznek. Én eltekintek olyasmitől hogy egyik labda esetleg nehezebb mint a másik, vagy hogy a sebességük és az ezekből adódó lenületük eltérő.. a 2 labda nálam teljesen azonos..
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest