- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mezis félisten válasz  dobragab

üzenetére dobragab

üzenetéreÉn az "Ultimate++"-t kezdtem használni. Érdemes váltanom az ajánlottak valamelyikére ? (Csal ingyenes verziók jöhetnek szóba.) 
- 

mezis félisten Üdv.! Tanulom a C++-t és az U++ fejlesztő rendszert. Az elérhető fontkészlet demo programja rendben működik az eredeti utasítás sorral: fontlist.Add(i, Font::GetFaceName(i)); Font.cpp 
 Fontkeszlet: 1 file(s) built in (0:04.46), 4461 msecs / file, duration = 4477 msecs, parallelization 0%OK. (0:04.49) Kicseréltem a használhatóbbnak gondolt utasításra: fontlist.Add(i, Font::GetFaceNameStd(i)); Az alábbi hiba üzenet a fordítás eredménye: 
 error: no matching function for call to 'Upp: ont::GetFaceNameStd(int&)' ont::GetFaceNameStd(int&)'A Help szerint ennek működnie kellene: 
 "String GetFaceName() const
 Returns the face-name text for current instance.String GetFaceNameStd() const 
 Similar to GetFaceName, but returns generic names "serif", "sansserif", "monospace", "STDFONT" for corresponding faces, instead of real names."Valamit elrontottam ? 
- 

mezis félisten Üdv.! A Dev-C++ 5.11 alatt szeretném működésre bírni az alábbi programocskát: #include<iostream> 
 #include<Windows.h>
 #include<MMSystem.h>
 using namespace std;int main() 
 {
 PlaySound(TEXT("canary.wav"),NULL,SND_SYNC);
 system("pause");
 return(0);} A fordító a következő hibaüzenetet küldi: Makefile.win 25. sor: A megadott nevet (winmm) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként futtathatóként vagy kötegfileként. A Makefile 24,25.sora: 
 $(BIN): $(OBJ)
 $(CPP) $(LINKOBJ) -o $(BIN) $(LIBS)Mit kell tennem, hogy megszűnjön ez a hiányérzete ?  (Google a winmm-re egy winmm.dll-t file hozzott csupán de azt is valamilyen vírussal kapcsolatosan.) 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ont::GetFaceNameStd(int&)'
ont::GetFaceNameStd(int&)'