- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium #4024 üzenetére
Koszi!
-
válasz
dabadab #4018 üzenetére
Szuper, maris ravilagitottal arra, hogy eloszor valasztanom kell a ket irany (C vagy C++) kozott.
Leginkabb olyan dolgokkal szeretnek foglalkozni, mint a kodekek, screen grabbeles, es 3D-s megjelenites.
Jatekokkal nem hiszem, hogy lesz eselyem foglalkozni, de orvosi, vagy autos kepalkoto teruleten el tudnam kepzelni a jovomet.
Az a lenyeg, hogy olyan teruletek erdekelnek, ahol a szoftver futasi teljesitmenye is fontos szempont, illetve szemmel jol lathato eredmenye van a munkamnak: pl. szebb elsimito eljaras, vagy azonos hardveren jobban futo 3D objektum megjelenites, netan pontosabb targy felismeres pl. onvezeto autos teruleten, stb.
Eleg jo vagyok matekbol, es fizikabol, igy ezeket is szeretnem hasznalni, mert a vegen elkopoik a tudasom.Az eddigi kutakodasaim alapjan, amit en szeretnek csinalni, azok inkabb library-k formajaban leteznek, amiket be lehet huzni mas projecktekbe. De ebben meg nem vagyok teljesen biztos.
Neztem tobb ide vago allas hirdetest, de nehol C, nahol meg C++-t kernek, latszolag hasonlo temaju feladatokhoz. Ezek szerint mindket nyelvet hasznaljak ilyen a feladatra?
-
Sziasztok!
Szeretnek elkezdeni C-vel es/vagy C++-szal foglalkozni.
Jelenleg JS-ben dolgozom, es neha JAVA-ban, de inkabb az alacsonyabb szintu vilag jon be jobban.
Elsosorban a kep megjelenites erdekel, OpenGL/CL-tol kezdve a videokonvertalasig a jatekmotorokon at, igy ezt a teruletet szeretnem megcelozni, nyilvan fokozatosan.
Az lenne a kerdesem, hogy hol talalom a legjobb leirasokat.
Nem konreten a szintaktikat, es nyelvi sajatossagokat keresek most, mert arra rengeteg netes leirast, konyvet talaltam, inkabb best practice-eket, es hasonlokat.Illetve egy bonusz kerdes, akik kepben vannak a mostani felveteli kovetelmenyekkel: mennyire realis, hogy munkaidon kivul osszereakott referenciak alapjan talaljak melot C/C++ teruleten, ha a munkaban, tok mas nyelvekkel dolgoztam csak?
mod: Áhh, most latom, hogy van kulon C topik is. Igazabol lehet, hogy oda kellett volna raknom, de hátha itt is jo helyen van a kerdesem.
Kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest