- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium #4024 üzenetére
Koszi!
-
válasz
dabadab #4018 üzenetére
Szuper, maris ravilagitottal arra, hogy eloszor valasztanom kell a ket irany (C vagy C++) kozott.
Leginkabb olyan dolgokkal szeretnek foglalkozni, mint a kodekek, screen grabbeles, es 3D-s megjelenites.
Jatekokkal nem hiszem, hogy lesz eselyem foglalkozni, de orvosi, vagy autos kepalkoto teruleten el tudnam kepzelni a jovomet.
Az a lenyeg, hogy olyan teruletek erdekelnek, ahol a szoftver futasi teljesitmenye is fontos szempont, illetve szemmel jol lathato eredmenye van a munkamnak: pl. szebb elsimito eljaras, vagy azonos hardveren jobban futo 3D objektum megjelenites, netan pontosabb targy felismeres pl. onvezeto autos teruleten, stb.
Eleg jo vagyok matekbol, es fizikabol, igy ezeket is szeretnem hasznalni, mert a vegen elkopoik a tudasom.Az eddigi kutakodasaim alapjan, amit en szeretnek csinalni, azok inkabb library-k formajaban leteznek, amiket be lehet huzni mas projecktekbe. De ebben meg nem vagyok teljesen biztos.
Neztem tobb ide vago allas hirdetest, de nehol C, nahol meg C++-t kernek, latszolag hasonlo temaju feladatokhoz. Ezek szerint mindket nyelvet hasznaljak ilyen a feladatra?
-
Sziasztok!
Szeretnek elkezdeni C-vel es/vagy C++-szal foglalkozni.
Jelenleg JS-ben dolgozom, es neha JAVA-ban, de inkabb az alacsonyabb szintu vilag jon be jobban.
Elsosorban a kep megjelenites erdekel, OpenGL/CL-tol kezdve a videokonvertalasig a jatekmotorokon at, igy ezt a teruletet szeretnem megcelozni, nyilvan fokozatosan.
Az lenne a kerdesem, hogy hol talalom a legjobb leirasokat.
Nem konreten a szintaktikat, es nyelvi sajatossagokat keresek most, mert arra rengeteg netes leirast, konyvet talaltam, inkabb best practice-eket, es hasonlokat.Illetve egy bonusz kerdes, akik kepben vannak a mostani felveteli kovetelmenyekkel: mennyire realis, hogy munkaidon kivul osszereakott referenciak alapjan talaljak melot C/C++ teruleten, ha a munkaban, tok mas nyelvekkel dolgoztam csak?
mod: Áhh, most latom, hogy van kulon C topik is. Igazabol lehet, hogy oda kellett volna raknom, de hátha itt is jo helyen van a kerdesem.
Kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest