Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kittamama
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1097 üzenetére
Hello!
Sikerült az Union find nélkül is megcsinálni, csak == kellett megvizsgálnom, hogy rokonok-e.
Köszönöm, hogy válaszoltatok -
kittamama
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1095 üzenetére
Hello!
Március óta tanítják nekünk heti másfél órába (vagyis 10 alkalommal), szóval nem én vagyok a hibás, ha 3 hónap alatt nem vagyok profi.
Az eljutottam valameddiget meg úgy értettem, hogy már megvan a tömb, csak ezt az uniót nem tudom benne megcsinálni.
Pszeudokódot meg azért nem tudom c++-ra átültetni, mert nem tudom mit jelent a xRoot meg az x.parent. -
kittamama
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1092 üzenetére
Addig eljutottam, hogy halmazba rendezzem a rokonokat és utána megszámolom a halmazokat, de nem tudom, hogy c-ben hogy valósítsam meg.
-
kittamama
csendes tag
Hello!
Valaki segítene ebben:
Adott N szülő-gyerek kapcsolat az X[N,2] mátrixban. (Pl. ha az 1. ember szülője a 2.-nak, a 2. pedig a 3.-nak, akkor N=2 és a mátrix a következőképpen néz ki:
1 2
2 3.)
Készíts C++ programot, amely megadja annak a legnagyobb csoportnak a létszámát, amelyben senki sem rokona senkinek! A mátrixot (N-et és X elemeit) klaviatúráról kell beolvasni, és az alapvető ellenőrzéseket el kell végezni az adatokon (pozitív számok-e). Beadandó: a program, a teljes dokumentáció, és –a mintadokumentációnak megfelelő-en– a tesztbemenetek fájljai!
Nem vagyok ebben jó és éjfélre le kellene adni a programot, de nem tudom megcsinálni.
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest