Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem tudom mekkora lemezeid lehetnek - de gy 32 GB-os pendrive kb 5.000 forint, amire bőven tudnál szükség esetén menteni (de a feléért is kapsz feleakkorát). Ha tele van a lemez és fejleszteni szeretnél, akkor szvsz törölj egy-két filmet / zenét (ami lejön max 1-2 óra alatt), ne a .NET keretrendszert (amit amúgy nem is tudom, hogy tudál rendesen eltávolítani).
Amúgy azt pl nem értem, miért kell egyáltalán a DVD írót frissíteni - nem írta 20x-osan a DVD-t?
Ha meg nem sértelek, mekkora lemezekről és pendrájvokról beszélünk?
-
LordX
veterán
válasz
üzenetére
Az Expressben nincs MFC, próbálkozz inkább a Professional-al (Community Edition név alatt ingyenes, nem-kereskedelmi célra).
Az, hogy fél perc, honnan a tökömből vetted? Nincs hozzá projektfájl, úgyhogy minden beállitást meg kell csinálni, ami már alapból nem fél perc.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest