- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Jester01 #1066 üzenetére
Szia!
Elnézést, ha keveset másoltam be a programomból, de egész jól reprodukáltad, csak annyi a különbség, hogy nekem friend az operator>>, egyébként ugyanez (még pár plusz tagfüggvénnyel megspékelve).
Fura, h ennek ellenére amit te csináltál az lefordul, az enyém meg mégse.Természetesen ügyeltem arra, hogy a megadott bemeneti stream és elem párosra létezzen operator>>
Én ugyanúgy olyan típusokkal dolgozom, amire létezik az operator>>, csak alapból azt írja ki mégis hibának, hogy binary '>>' : no operator found which takes a left-hand operand of type 'std::istream' (or there is no acceptable conversion).Vagy mégiscsak elnézek valamit.
Azt akarnám am csinálni (ezek szerint rosszul, de arra majd rájövök, csak egyelőre ezen a problémán essek túl), hogy egy streamről jön egy adatfolyam hossza, majd utána maga az adat és a hosszát beolvasom a fájlhosszba, az adatot pedig utána a fájlba.
-
j0k3r!
őstag
válasz
Jester01 #1066 üzenetére
hello!
valoszinuleg nagyon alap kerdes, de sajnos ez a resz nem tiszta nekem a kododban:
F_file(const char* _utvonal, const char* _nev)
: file(0), length(0), nev(_nev), utvonal(_utvonal) {};mit csinal a fentebb beillesztett kod? (volna egy tippem, de nem akarok hulyeseget megjegyezni)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest