Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitasama
csendes tag
Sziasztok!!!
Bocs a késői jövetelért, de már annak is örülök, h idetaláltam...
Szóval... Eléggé nagy gázban vagyok.... egy feladatot kéne megcsinálnom, de fingom nincs hozzá nem is értem... :S
Szóval ha esetleg meg tudnátok csinálni nagyon megköszönném!
Készítsen el egy osztályt (zeneszám) zeneszámok tárolására!
Legyen egy max. 40 ch hosszú attribútuma az előadó, egy max 40 ch hosszú attribútuma
a zene címének, továbbá egy egész változója a szám hosszának másodpercekben történő
tárolására. Lássa el az osztályt a zegyes változók bállítására, ill. kiíratására
szolgáló metódusokkal! (setArtist, getArtist, setTitle, getTitle, setLength, getLength)
Ebből az osztályból hozzon létre 3 objektumot és alkalmazza rájuk a megírt metódusokat!
Ez lenne az. Kérlek titeket, h ha vki tudja a megoldást, hétfő este 8-ig próbálja vhogy hozzám eljuttatni... és lehetőleg úgy, h az objektumos részt zárójellel a szöveg mögött elmagyarázva, h mi miért van.
Előre is köszönöm!!!!
jah és lehetőleg erre a mélre küldjétek el nekem mert nem fix, h elérem az oldalt a kóterból.
Köszi
jóccakát mkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben, extrákkal
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest