Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Jhonny06 #1266 üzenetére
elvileg fel kéne ajánlania a compilernek, hogy ha lát változást, akkor újra kell építenie.
ez az elmélet. a gyakorlat az, hogy unix környezetben (minix 3.1) már láttam olyat, hogy órákat szívtunk, mire észrevettük, hogy a C compiler nem lát egy változtatást és ezért még mindig a két órával előtti kernellel szívunk.
rebuild kell, ha azt nem csinálod, akkor nem fog fordítani. esetleg ha nagyon nem megy, akkor lehet rá nyomni egy clear+rebuildet, de azzal projekt méretének függvényében nagyon óvatosnak kell lenni.
én debug módban szoktam (jelenlegi beadásnál csináltam automatizált tesztet assert is, azt meg release módban elvileg nem is futtatja), rebuildelni meg akkor, ha outdatednek írja. ill néha clear+rebuild, ha valami nagyon nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Képregény topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest