Aktív témák
-
Shodan
őstag
Levettem mindent alapra de így sem működik:(((
-
sebela
aktív tag
Nálam is szórakozott több game (pl a Generals is), de egy vid.kari csere megoldotta....
Esetleg próbáld ki egy másik vid.karival (valamelyik haverodtól aki nem húzta...). -
Shodan
őstag
Próbáltam már az 1.02-es patcht, de nem tudtam telepíteni,gondolom azért mert nem eredeti a játék.Amúgy az NFS:hot pursuit 2 is hasonló fagyást produkál!!Ugyanúgy az optionsba, vagy ha elindítok egy new gamet akkor is lefagy! Mi lehet a baj??:F
-
Amikor a játék megjelent, kipróbáltam és ugyanezt művelte. Akkor még egy ECS K7S6A alaplapom volt. Kicseréltem egy másik ugyanolyanra és megindult a game. Semmi más nem segített rajta. :F
-
Shodan
őstag
A gép AMD XP 1800+@2000+,sapphire radeon 9600pro400/290@459/315,Chaintech summit alaplap,256Mb ddr noname,80Gb seagate 7200.7 vincsi.Oprendszer:win98se,directx9,catalyst 3.6 Segítsetek légyszi!!!:O:O
-
Shodan
őstag
Hi!
Most szereztem meg a C&C Generals,de ahogy belemegyek az optionsba lefagy,de ha elinditok egy single playt akkor is! Radeon karesz van a gépben 9600pro és a 3.6 os catalyst!:(:(
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest