Hirdetés
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Shodan
őstag
Levettem mindent alapra de így sem működik:(((
-
sebela
aktív tag
Nálam is szórakozott több game (pl a Generals is), de egy vid.kari csere megoldotta....
Esetleg próbáld ki egy másik vid.karival (valamelyik haverodtól aki nem húzta...). -
Shodan
őstag
Próbáltam már az 1.02-es patcht, de nem tudtam telepíteni,gondolom azért mert nem eredeti a játék.Amúgy az NFS:hot pursuit 2 is hasonló fagyást produkál!!Ugyanúgy az optionsba, vagy ha elindítok egy new gamet akkor is lefagy! Mi lehet a baj??:F
-
Syl
nagyúr
Amikor a játék megjelent, kipróbáltam és ugyanezt művelte. Akkor még egy ECS K7S6A alaplapom volt. Kicseréltem egy másik ugyanolyanra és megindult a game. Semmi más nem segített rajta. :F
-
Shodan
őstag
A gép AMD XP 1800+@2000+,sapphire radeon 9600pro400/290@459/315,Chaintech summit alaplap,256Mb ddr noname,80Gb seagate 7200.7 vincsi.Oprendszer:win98se,directx9,catalyst 3.6 Segítsetek légyszi!!!:O:O
-
Shodan
őstag
Hi!
Most szereztem meg a C&C Generals,de ahogy belemegyek az optionsba lefagy,de ha elinditok egy single playt akkor is! Radeon karesz van a gépben 9600pro és a 3.6 os catalyst!:(:(
Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest