Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hm. A minap velem is megtörtént, egyszercsak a lámpa körül fél percen belül ott termett vagy 100 ilyen. Aztán jöttek a monitorra is. Ekkor fogtam magam, felhoztam a fél literes Chemotoxot és szarrá fújtam őket. 1-2 perc múlva szépen összesöpörtem őket az asztalról, és kivittem a kis kupacot a kertbe. :) De azért a biztonság kedvéért nem csak kiszórtam őket, hanem be az égetőbe, nitrohigító rájuk és jól meggyújtottam az egészet hadd szóljon ;] Így idegeljenek engem máskor ;]
-
LukE
veterán
Él vki Pest IX. ker Ráday utca körül????
olyanra gondolsz, akiket még nem ettek meg a bogaraok? Nem, esetleg pár csótány.
Nem tudjátok, hogy mi történt ezen a környéken???? Körülbelül 124132451345613465134613 db nagyon apró világos színű kis rovar lepte el a levegőt. Csak az én szobámban van >1000 a plafonon mire észrevettem...
jobb ha nem tudod, hamarosan úgy is vége(d;])
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????
bogarak, ha többet árulnék el, meg kellene hogy öljem magát.
ügyesek, ha többet árulnék el, meg kellene hogy öljem magát.
enni.
ha jóllaktak.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs