Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csao!
Figyu, elmentem, hogy veszek 100nF/1600V-os kondit - aszondtak nekem olyan nincs! most akkor ez itt eliras, vagy csak hulye volt az elado??? Ha eliras lenne, akkor mar kijavitottak volna, szal ez a nagy gondom... ehh. Na mindegy, amjd megegyszer visszamegyek a heten, hatha az az emberke lesz, akit ismerek.
Egyebkent megmertem a feszt a fold es a koax arnyekolasa kozott, nem volt jelentos feszultsegkulonbseg - legalabbis nekem nem tunt jelentosnek a 80mV. Ez egyenallasban volt merve, de valtora is attettem, ott majd 1 volt volt a zavar, szal nem ertem! Es ha mar a gep hattuljahoz erintem, az is eleg a bugashoz...
Amugy egy kicsit mas tema, de meg az erositovel kapcsolatos. Pontosabban inkabb a hangszorokkal! Doboztervet talaltam neten (somogyis), ahhoz azondban somogyis termekeket irt. Most van egy jo bolt, de nem igazan vannak somogyis termekeik, helyette ajanlotta M.N.C.-t. Ezek ugye nem rosszak, esetleg velemenyeket! gondolom hangzasban kicsit ternek csak el, nem lesz veszes. (egyebkent kevlarokra gondoljatok, olyant veszek)
de a legfobb kerdes most, hogy akkor nem ertett hozza az elado, es aze mondta hogy nincs, vagy telleg nincs. Ill. az is lehet, hogy elfogyott! Na mindegy! Szal kondi ugyben meg jarkalok.Csas
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest