Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fali konzol lapos tévékhez
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
-
Turmoil
senior tag
Nekem egy ilyen capture chipre épülő PixelView PlayTV Pro kártyám van Phillips tunerrel.
A saját szoftverét félrerakva átálltam a Dscaler programra, ha jól emlékszem, akkor ehhez nem is kell WDM driver!
Hang elég érdekes megoldás, mert a kártya hangkimenetét kell a hangkártya line-in bemenetére kötni a mellékelt kábellel... De még így is elég nehéz volt összehozni DScalerrel a hangot. Viszont már nem tudom elmondani, hogy hogyan sikerült. -
Dr.Burn
őstag
Még mindig az istenért sem tudtam üzemelésre birni. Másnak semmi tippje?
-
zhusi
csendes tag
nekem meg hang nem akar kijonni belole sehogy se :(
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
[L]http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/btwincap/btwdmdrv-src5.3.6.zip[/L]
Ezt. -
Dr.Burn
őstag
Sikerült felraknom a drivert de nem jó. Nekem BT848 driver kénne XP alá ami felmene. Mert egyszerüen az nem akar felmeni normálisan. Már az XP felismerte Philips kártyának meg minden egyébnek. De egyszer sem sikerült müködésre birnom. Általába a progik ilyen hibával lépnek ki. Fail127
-
Dr.Burn
őstag
Helios a tuner márkája.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
köszi. Nézzem
-
sirály12
őstag
Hella. Nekem is van egy tunerem, igaz bt878-as. Nem toom a kettő közt mi a különbség, de az enyimé megy xp alatt is. Bár egy kicsit buherálni kellett. Ha a drivert felrakod (Az Xp kicsit dünnyögni fog, kiírja hogy nem is hozzá készült, de csak ragd fel) akkor a pctv progit hagyd a francba. Szedd le a netről a Dtv nevű progit és láss csodát, mer müxik. Egy kis hibája van a dolognak: nincs távirányítő alatta, de ha az is kell rakd fel a pctv progit (fagyások sorozata) és akkor az is lessz. De szerintem távirányító nélkül is királyul lehet használni.
Sok szerencsét. :P -
Dr.Burn
őstag
Az a gondom hogy XP alá nem találok drivert. :( És sajnos nem tudom használni. Tud valaki olyan megoldás hogy mennyen XP alatt? Vagy kitud valami jó tippet adni?
Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest