Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
-
Turmoil
senior tag
Nekem egy ilyen capture chipre épülő PixelView PlayTV Pro kártyám van Phillips tunerrel.
A saját szoftverét félrerakva átálltam a Dscaler programra, ha jól emlékszem, akkor ehhez nem is kell WDM driver!
Hang elég érdekes megoldás, mert a kártya hangkimenetét kell a hangkártya line-in bemenetére kötni a mellékelt kábellel... De még így is elég nehéz volt összehozni DScalerrel a hangot. Viszont már nem tudom elmondani, hogy hogyan sikerült. -
Dr.Burn
őstag
Még mindig az istenért sem tudtam üzemelésre birni. Másnak semmi tippje?
-
zhusi
csendes tag
nekem meg hang nem akar kijonni belole sehogy se :(
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
[L]http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/btwincap/btwdmdrv-src5.3.6.zip[/L]
Ezt. -
Dr.Burn
őstag
Sikerült felraknom a drivert de nem jó. Nekem BT848 driver kénne XP alá ami felmene. Mert egyszerüen az nem akar felmeni normálisan. Már az XP felismerte Philips kártyának meg minden egyébnek. De egyszer sem sikerült müködésre birnom. Általába a progik ilyen hibával lépnek ki. Fail127
-
Dr.Burn
őstag
Helios a tuner márkája.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
köszi. Nézzem
-
sirály12
őstag
Hella. Nekem is van egy tunerem, igaz bt878-as. Nem toom a kettő közt mi a különbség, de az enyimé megy xp alatt is. Bár egy kicsit buherálni kellett. Ha a drivert felrakod (Az Xp kicsit dünnyögni fog, kiírja hogy nem is hozzá készült, de csak ragd fel) akkor a pctv progit hagyd a francba. Szedd le a netről a Dtv nevű progit és láss csodát, mer müxik. Egy kis hibája van a dolognak: nincs távirányítő alatta, de ha az is kell rakd fel a pctv progit (fagyások sorozata) és akkor az is lessz. De szerintem távirányító nélkül is királyul lehet használni.
Sok szerencsét. :P -
Dr.Burn
őstag
Az a gondom hogy XP alá nem találok drivert. :( És sajnos nem tudom használni. Tud valaki olyan megoldás hogy mennyen XP alatt? Vagy kitud valami jó tippet adni?
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alkoholista nevelde
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest