Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz
#89324928 #1295 üzenetére
Figyi, én ezt nem értem!
Nem csak azzal találkozom hogy a magyar lakosság nagy része PÜ analfabéta, hanem hogy ezek az analfabéták eljutnak a Bnethez munkatársnak és egy egyébként tök jó megoldás imidzsét lerombolják.Vagy nem értetted meg, vagy valami hülyeséget hallottál valóban. A karrierrendszer egyáltalán nem biztosít 4 üzletből havi félmilkát, legalább is nem rendszeresen, mert 1üzlet=1jutalék.
Ha gondolod, üljünk le, elmondom ezt a havi 500k dolgot, de ha kéred átküldök egy excel táblát ami azért nem ér semmit, mert a hozzá tartozó 5 oldalnyi szöveget én nem írom le, te nem olvasod el, ha 1 óra alatt egyszerűbb megbeszélni.Ezt akkor is felajánlom, ha előtte kijelented, hogy a véleményeden nem változtat és soha nem leszel Bnetes. Rendben. Csak azért tenném, hogy ne kommunikáljunk hülyeségeket és ennyi negatív szitkozódást egy ekkora fórumon. Pláne ha nem igaz
Aktív témák
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest