Hirdetés

Aktív témák

• Josefernando

csendes tag

válasz _zozo #5878 üzenetére

Ez ma sem kerül sokkal kevesebbe.
    Államilag finanszírozott képzés pedig ezentúl is lesz, max nem évi 50e, ami erős túlzás volt eddig is. El kell fogadni, h egyrészt felesleges is ennyit képezni, másrészt pedig az államnak sem éri meg finanszírozni, h aztán dolgozzon az SSC-ben, ahová mondjuk érettségi is elég lenne.
    Lehetne emelni a követelmények színvonalán is, h a későbbi követelmények is tükrözzék a felvételi színvonalát. Vagyis arra a legjobb 30e főre kéne szabni. Aki meg nem került be, de van zséje, az próbálkozhat önköltségen.

Kérdésedre válaszolva ekkora összeget nem tudtam volna finanszírozni, de nem azok közé tartoztam, akiket épphogy felvettek államira. Szóval emiatt nem kellett volna fizetnem.

A mai tizenévesek láthatnák végre, h a bulizós meg narkózós középiskolai évek után lehet majd menni utcát seperni. Vissza for térni a felsőoktatás rangja, ismét lesz egy kemény verseny a diákok között, mivel aki lemarad, annak nem lesz ott mindenféle gagyi iskola alternatívának.

Azt is támogatom, h vissza kelljen fizetni a költségeket, ha lelép külföldre az illető, mondjuk nem a fidesz tervezet alapján.
    Én azt mondanám, h csak azután mehet következmények nélkül külföldre, miután szja formájában befolyt a kasszába a képzésének a költsége.

Az orvosi fizetéseket is helyére kéne tenni, mondjuk arányosítanám az átlagfizetést az osztrákéhoz és ezen arány alapján kapnák az ottani fizetés hányadát.
    Viszont: hálapénz elfogadása esetén diploma bevonása örökre és 2-6 év börtön.
    Megnézném mit szólnának a ehhez a rózsadombi 50-es orvosok.

Aktív témák