Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
jaja, karaktertől erősen függ. a sárkányok gunzerkerrel vszleg aránytalanul könnyebbek.
ha nem csápol ki a küzdőtérről
hát pont ez az, hogy engem jellemzően kicsápol
Master Gee-nél arra gondoltam, hogy "rendesen" győzi le az ember, úgy azért nem annyira lite-os.(#9847) sss: a tűzerőre nagyon rá kell menni a többségnél, mert majdnem mindegyiknél gázos, ha elhúzódik a harc. ha jó vagy a critical hitekben, akkor egy interfacer csodákra képes.
(#9849) BomiBoogie: én néha bele szoktam lényegülni a gunzerkelés filozófiájába, és akkor hajlamos vagyok berohanni tetszőleges számú paraszt közé - különösen, ha van siren a csapatban

Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Master Gee-nél arra gondoltam, hogy "rendesen" győzi le az ember, úgy azért nem annyira lite-os.