- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Ma arra is rájöttem hogy a drop rate semmivel nem nagyobb ha többen játszunk. Vagyis hiába magasabb papíron matematikailag, gyakorlatilag semmi látszatja nincs. Játszottam egyedül, van kettesünk ami már UVHM elején jár, meg hármasunk is ami szintén TVHM vége felé jár. Hármassal ki akartuk csapni a Bee-t, kb 20. próbálkozás után feladtuk mert egyikünk megunta a monoton grindet. Több mint egy egész szintet léptnük a farmolás alatt 47-ről 48-ra. Szóval nálam az a konklúzió hogy a játék hiába hirdeti azt hogy több játékossal jobb a loot, szinte semmit nem venni észre belőle. Legalábbis én nem igen éreztem úgy hogy több jó item esett volna 3-asban mint tök egyedüli játék során. Egyedüli játékban nekem a midgetek sorban szórták a legendary cuccokat, több játékossal meg jó ha 2-3 alkalommal dobtak valamit a 4 végigjátszás alatt. Úgy global. Azért elég cumi hogy 3-4 játékossal sem lehet megúszni a farmolást hogy több hasznos cucchoz jussak hozzá és ne kelljen órákat elcseszni azzal hogy mákkal kiessen valami. Így az invincible bossokra nem nagyon fogunk tudni gearelődni. Pedig jó lenne legalább egyszer legyőzni minden bosst a játékban csapattal ha már egyedül esélytelen valami exploit vagy kiskapu nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 8GB DDR3 RAM laptop
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest