Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
MARV6969
üzenetére
Nekem vannak kétségeim. Szerintem túl sok Invincible Boss speedrunt néztek YouTubeon. Lehet, hogy van pár állat (a jó értelemben), aki bizony belefekteti az energiát és megtalálja ezeket a módokat, amivel nevetséges időtartamok alatt lehet kivégezni a Seraph Guardianokat, DE erre nem képes mindenki. Szerintem kicsit flusztráló, hogy ezt egyre inkább úgy kezelik, mint az átlag. És persze nekem tényleg elegem van abból, hogy amit kifarmoltam 300 óra alatt, azt dobhatom a szemétbe, mert először 61, most meg 72. De persze a keményvonalas Gearbox fórumozók szerint én vagyok a csaló, hogy nem érzek késztetést erre a szenvedésre megint, mert a saveeditorral igazítom a holmik szintjét... Na mindegy. Kíváncsi leszek erre a 80-as mókára, mert ez még akár jó is lehet egy nagyon jól szervezett partiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest