- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, megköszönném, ha ránéznétek ti is.
Ellenőriztettem Steam-mel a játékfájlokat, és érdekes módon, letöltötte újból a Borderlands2.exe-t. 12MB-ot töltött le, 33MB az exe. (A játékkal egyébként nem volt semmi problémám, hibátlanul futott.)
Az a kósza ötletem támadt, hogy leellenőriztetem vele újból. Nem kis meglepetésemre, újból letöltötte, mert nem egyezik a fájl.
Még háromszor ellenőriztettem le vele, de már biztonsági mentést csinálva az előző exe-kről. Van jelenleg három darab Borderlands2.exe-m, amik byte-ra pontosan megegyeznek méretben, ellenben mindhárom pontosan ugyanazokon a részeken különbözik. (Az összehasonlítást Total Commander - Összehasonlítás tartalomra menüpontjával csináltam.)
A játék mindhárom exe-vel hibátlanul működik.
Másnál is van ez?
Miért lehet ez, miért, és mi alapján változik egy exe? Ez nekem furcsa, sosem hallottam még ilyenről.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest