- Házimozi belépő szinten
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
Hát igen, nekem se nagyon tetszik hogy kb ugyanazoknak az alapötleteknek a különböző feltupírozott változatait kapjuk újra és újra. Így van ez már 3 játék óta és úgy tűnik ez most sem fog változni sajnos:
Lopakodós karakter: Lilith, Zer0
Melee karakter: Brick, Krieg, Zer0
Valami harmadik "szereplőt (robotot/turretet/hologramot) megidéző karakter: Roland, Gaige, Axton, Wilhelm, Jack
Valami chain-damage jellegű izét megidéző karakter: Mordecai, AureliaAmi egyedi az Salvador (de zéró fantázia, 2 stukker wow), Nisha (aimbot plusz megint zéró fantázia 2 pisztoly wow), Athena és Maya (my love forever lasting
), meg Clappy de ő meg nem számít mert csak az előbbiek mix-e a random action skilljével.Szóval az első gondolatom nekem is az, hogy unalmas ez már és igazán kitalálhatnának valami mást. Mondjuk azt én sem tudom mit.
Másrészről azért egyéb skill-ek eléggé egyedivé és mássá teszik ezeket a karaktereket (mennyire más egy Axton mint mondjuk egy Gaige), van amelyik eleve egy mix (ebben a csoportosításban pl Zer0) stb-stb.Szóval nem feltétlenül rossz ez. És lehet mindegyiknél lesz valami twist, pl kétlem hogy ha a Siren tényleg melee fókuszú lesz, akkor lenne egy Phasepunch képessége és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), meg Clappy de ő meg nem számít mert csak az előbbiek mix-e a random action skilljével.
Másrészről azért egyéb skill-ek eléggé egyedivé és mássá teszik ezeket a karaktereket (mennyire más egy Axton mint mondjuk egy Gaige), van amelyik eleve egy mix (ebben a csoportosításban pl Zer0) stb-stb.