- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Na ez a beszéd ez már információ áradat volt. Fel is kellett kicsit dolgoznom. Akkor összegezve, használhaó a melee, de jobban járok egy rangeddel? És mivel azt is preferálnám akkor érdemesebb váltani nem? Ez elhanyagolható de azért választottam a Psycho-t mert az néz ki a legkirályabbul

(#10183) [Prolixus] Na az editoros cuccot, köszi, hogy említetted. Bár nem szeretek csalni, szóval megfontolom még. Salvadorra az oké, de az Axton-os turettes mókát nem tudom mennyire élvezném, sose voltam a petes castok híve, bár úgy láttam itt ledobod a turettet és annyi, nem nagyon kell csinálni vele semmit nem? vzarmo korábban ajánlotta Maya-t rangednek az ne jöjjön szóba akkor már?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- FLSUN V400 3D nyomtató megkímélt, 680 üzemóra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 8GB DDR3 RAM laptop
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest