Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
up
-
Teasüti
nagyúr
senki?
-
Teasüti
nagyúr
up
-
Teasüti
nagyúr
Hi all!
Én is rákattantam a témára. No nem azért, mert nincs cd meghajtóm, etc, hanem csak passzióból.
Odáig jutottam el, h usb-n van egy 98-as boot floppy.Ami nekem viszont probléma (ezzel eddig senki nem találkozott még kerek e földön??), h az i386-os mappában lévő winnt.exe nem azt a hatást kelti, mintha cd-ről indítanám a gépet - értsd: setup indul, F6-os gombos driveres lehetőség, szóval a jól megszokott procedúra.
A probléma, h a winnt.exe nálam vmi egészen más metódust képvisel; azonnal kidobja, h ő most felrakja az ideiglenes fájlokat egy HDD-re, és már vizslatja is a konfigot. Csak épp nem talál semmit (Sata). És kilép. Ennyi lenne nekem a winnt.exe.
Itt próbáltam már olyat, h az xp cd-be beforgatom a sata drivereket, de így se talál semmit. (igen, sp2-s, sőt sp3-as forrásom van, de ez b@szik felismerni a vezérlőmet külső driver nélkül
).Szóval azt szeretném elérni, h flashről úgy indítson, mintha egy cd-ről menne (setup indul rögvest). Ezt kétféleképpen lehetne - egyik megoldást sem ismerem:
1. vagy megtudom, h mi a fenét indít el boot-oláskor a sima cd (mert nem a winnt-t az fix, vagy ha igen, akkor manuálisan miért nem ugyanaz a hatás?!) és azt megjátszom manuálisan a flashről.
2. lényegében ugyanaz, mint az első pont, azzal a különbséggel, h vhogy cdfs-re kéne formázni az usb-s nyakbaakasztós lókukit (hátha a bootsectorokhoz van köze a sima cd-s procedúra titkának - ez lehet nagy hülyeség, de csak találgatok).
Aztán egy xp cd iso-t kiírni usb-re. Erre van már megoldás? flashre írni cd-t?Ebben kérnék segítséget!
Vagy minimum azt érjem el, h a floppy-s megoldásos parancssoros i386/winnt.exe-s téma működjön!

Előre is köszönöm!!
lo lo
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt próbáltam már olyat, h az xp cd-be beforgatom a sata drivereket, de így se talál semmit. (igen, sp2-s, sőt sp3-as forrásom van, de ez b@szik felismerni a vezérlőmet külső driver nélkül
).